God påske fra ledelsen, Elevrådet og AKS Pluto

God påske

Kjære elever, ansatte og foresatte ved Høybråten skole!

Fredag den 13. mars stengte skolen og den har vært stengt i over tre uker nå.  Uansett denne unntakstilstanden vil vi takke alle ansatte, elever og foresatte for det dere har fått til med krevende rammebetingelser for oss alle.

Skolens lærere har gjort sitt ytterste for at elevene skal få den beste digitale hjemmeundervisningen. Vi har sett mange kreative og spennende undervisningsopplegg, som elevene har utført med engasjement og glede.

Vi er stolte, takknemlige og imponerte  for alt arbeidet dere ansatte og elever har utført i disse ukene. Dette har virkelig vært et solid dugnadsarbeid!

Med foresatte som viktige medspillere har dette, tross begrensningene, blitt en suksess, takk til dere alle!

Hva som skjer etter påske er fortsatt uklart. Vi vil holde dere oppdatert via SMS og hjemmesiden.

#vihjerterhøybråtenGod påske til dere alle! Vi savner elevene våre og ser frem til å se dere alle igjen!

Ledelsen