Snipp, snapp, snute...

Tusen takk til elevrådsstyret for en super jobb med Skoleshowet

For ei uke det har vært! Elevene på 1. trinn syntes det var stas å være sammen med fadderne sine igjen. For det meste var det 5. klassingene som leste for våre yngste elever, men det var flere 1. klassinger som leste for fadderne sine også.

Elevene på 2. trinn hadde vi bokkafé på biblioteket hvor de hørte Bukkene Bruse på badeland og spiste muffins som elever på 6.trinn hadde bakt. Det smakte godt! Historien om Bukkene Bruse hadde mange hørt før, men en god historie tåler og bli lest mange ganger.

7. trinn har temaet Fantasy under Bokuka. De spikket egne tryllestaver og spilt inn kortfilmer som de så redigerte og jobbet med på læringsbrett og PC. De hadde også forfatterbesøk av fantasyforfatter Alexander Løken. Dette forfatterbesøket var en DKS-forestilling. Også elevene på 4. og 5. trinn hadde forfatterbesøk. De møtte Donald Duck-redaktør og barnebokforfatter Marius Molaug.

Avsluttet med flott skoleshow

Elevrådskontakt Stine og elevrådet har gjort en kjempejobb! For et flott og variert show vi fikk se! Det var flere nye innslag i år. Ledelsen hadde laget film om Superlesere, vi fikk se dokketeater og ballettdans. Alle trinn var representert med deltagere, i alt ca. 50 elever deltok med sang, sang og dans, dans, turn, rapp, klarinettspill, ballett, dokketeater og Alle barna-vitser. De holdt tre forestillinger, først for elevene på 1. - 3. trinn, så for elevene på 4. og 5. trinn og til slutt for elevene på 6. og 7. trinn.

Elevrådsstyret og Stine la lista høyt da de innledet med sang og dans til Marcus og Martinus' Elektrisk. De andre elevene innfridde til gangs. Tusen takk til dere alle sammen - dere er tøffe og flinke! Alle fikk velfortjent applaus. Publikum klappet taktfast når innslaget la opp til det. Da Marie fra 4C spilte klarinett sang publikum så rolig og fint med at Marie ikke merket det en gang - det flott var det å høre på.

Lærerinnslaget

Lærerne på de tre elevgruppene måtte også bidra med et innslag. De viste hvor bra det kan bli når man samarbeider på tvers av trinn. Det er alltid ekstra moro å se egne lærere gjøre noe helt annet enn vanlig. Vi fikk se en gjeng lærere som ikke var redde for å gi av seg selv. Lærerne på 1. - 3. trinn viste et innslag fra hvordan spisesituasjonen heldigvis ikke er - ikke lett å spise når man ikke kan se hva man gjør! De mannlige lærerne på 4. og 5. fikk fram både sangglede og mye latter da de fremførte Lillebjørn Nilsens Haba Haba (Det var en gang et troll) med heliumstemmer. Lærerne på 6. og 7. trinn danset og mimet til Spice Girls' Wannabe. For noen flotte lærere vi har! Tusen takk for en flott innsats.

Figurkonkurransen

Hver dag har elevene løpt rundt i skolegården på jakt etter dagens figur. Ivrige elever har løpt til kontaktlæreren sin og fortalt hva de fant. Elevene er flinke og dette måtte loddtrekning til for å kåre vinnere i de tre gruppene 1. - 3. trinn, 4. - 5. trinn og 6. - 7. trinn. Det var elevene i 1C, 4C og 7D som fikk diplom og sjokolade. Gratulerer!

Elevrådet

Uten elevene fra Elevrådet med elevrådsstyret i spissen og elevrådskontakt Stine, ville det ikke blitt noe skoleshow. De har gjort en kjempeinnsats i flere uker. Under selve showet var de konferansierer og sørget for at musikk og film kom til riktig tid, til riktige artister. De sørget også for å plassere ut turnmatter til dansere og turnere og de ryddet opp etter grisete lærerinnslag. For anledningen hadde de også på seg fine skolegensere som tydelig viste at de var i Elevrådet. Tusen takk, Elevråd, elevrådsstyret og Stine - dere har gitt oss og alle involverte et minne for livet. Det er nok mange foresatte som gjerne skulle vært å sett på - dere har all grunn til å være stolte.