Skolenes sangdag

Skolenes sangdag - Høybråten skole er med!

Over 400 skoler rundt om i landet deltok fredag på Skolenes sangdag i regi av Musikk i Skolen. Vi sang sammen og for hverandre.

Ledet an av en liten gruppe forsangere fra 1. og 7. trinn, startet vi med fellessangen Vi står sammen. Elevene på 1. og 2. trinn hadde slått seg sammen og sang Gøy på landet3. trinn sang Halvdan Sivertsens Sommerfuggel i vinterland. Elevene på 4. trinn hadde øvd på og fremførte Kråkevisa. På 5.trinn hadde de valgt en annen av Trond-Viggo Torgersens sanger enn den Musikk i Skolen hadde foreslått. De fremførte sangen Tenke Sjæl. Sangen 6. klassingene fremførte passet veldig bra med tanke på det flotte været vi hadde - Kom mai, du skjønne milde. Elevene på 7. trinn avsluttet sangtimen med Olav Stedjes sang Vi vandrar saman.

Det ble mye fin sang og en fin innledning til en flott maihelg med strålende vær.