God juleferie til alle ved Høybråten skole

Vi ønsker alle en riktig fin juleferie!

I dag er siste skoledag før juleferien for de fleste ved Høybråten skole. Elevene slutter kl. 12.30 bortsett fra de elevene som skal på Aktivitetsskolen (AKS), de har friminutt fra kl. 12.30 til kl. 13.00 - da overtar AKS.

AKS i juleferien

AKS har følgende åpningstider i julen:

Fredag 21. desember: Kl. 7.15 - 16.30 - 4. trinn møter på Tellus, de andre på sine baser.

27. og 28. desember: Kl. 8.00 - 16.00 - alle møter på Pluto basen (1. trinn)

Onsdag 2. januar: Kl. 7.15 - 16.45 - 4. trinn møter på Tellus, de andre på sine baser.

I juleferien vil de som er på AKS være på skolen og drive med spennende og lærerike aktiviteter. Vi skal blant annet ha juleverksted, gym og frilek. Vi håper snøen holder seg slik at det kan bli mye fin utelek også.

Takk for nå og velkommen til oss

I dag er det også siste dag til assisterende rektor Karianne Engedahl. Vi ønsker deg lykke til som undervisningsinspektør ved Trasop skole!

1. januar tiltrer Arve Rønning som ny assisterende rektor hos oss. Han har frem til nå jobbet som undervisningsinspektør ved Grünerløkka skole. Velkommen til oss, Arve!

Aktive dager

Som nevnt i en annen artikkel her på hjemmesiden, har det vært mye aktivitet på skolen i det siste. Selv om vi har hatt juleverksted, gang rundt juletreet, skolegudstjeneste og alternativ program for de som ikke var med der, har vi først og fremst hatt fokus på læring og vanlig undervisning og vanlige fag. Mange har hatt julekalendere med pepperkaker, omvendt julekalender med Røde Kors eller aktiv julekalender med ulike typer oppgaver som elevene har gjennomført. Elevene på 2. trinn har vært i byen og levert gaver til Frelsesarmeen.  I hele desember har de hatt omvendt julekalender og elevene har selv tatt med seg en ting de ikke bruker lenger, som de nå har gitt videre. I dag avslutter mange med felles julelunsj.

Vi ønsker alle noen fine dager i julen med aktiviteter inne og ute. Selv om det er ferie er det fint om elevene både leser selv og blir lest for.

GOD JUL!

Elevene på 2. trinn har gitt gaver til Frelsesarmeen.
Gang rundt juletreet ble gjennomført fire ganger for å få plass til alle.