Aktivitet ute og inne

Utetimen

På Luciadagen gikk elevene på 4. trinn Luciatog fra base til base mens de sang Lucia-sangen. Alle elevene fikk lussekatter til lunsj som elevene på 6. trinn hadde bakt.

Forrige uke hadde elevene på 6. trinn besøk fra Utetimen.  To flotte ungdommer hadde opplegget med to klasser. Elevene fikk lære om og svare på viktige spørsmål om personlig økonomi samtidig som de fikk drive med ulike praktiske aktiviteter. I forbindelse med dette fikk vi en del utstyr som de brukte, som vi kan bruke videre på skolen. Elevene på 6. trinn var veldig begeistret for opplegget og storkoste seg den tiden de var her. Utstyret er senere brukt i Fysaken på 5. trinn, og det har fungert svært bra forteller gymlærer Hans.

Som vi har skrevet tidligere hadde elevene på 2. trinn en vri på årets juleavslutning ved at de inviterte foreldrene til kunstutstilling. Andre trinn har hatt mer tradisjonelle juleavslutninger med sang og dans for foreldrene.

Flere av trinnene har hatt juleverksted. På 1. og 5. trinn møttes fadderbarn og faddere til felles juleverksted. Bl.a. laget de en megalang julelenke som var flere titallsmeter. Denne pynter opp på basen til 5. trinn nå. Det blir nok en og annen selvlaget julepynt eller gave i mange hjem denne jula.